Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Service Auto

 

 
Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii dumneavoastra servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE. Service-ul dispune de o dotare tehnica la standarde inalte, cu ajutorul careia se poate depista precis si remedia orice problema aparuta la oricare dintre sistemele autovehiculului.

SC TRIDEX Service SRL este o societate comercială cu experienţă în activitatea de service auto, activitate care a început odată cu fabricarea primelor autoturisme Dacia în România şi s-a dezvoltat în continuare, ajungând ca, în acest moment, să se poată interveni cu profesionalism atât la autoturisme de producţie internă, cât şi la cele de import.

Dotarea cu utilaje performante şi participarea salariaţilor noştri, pe parcursul anilor, la o serie de cursuri tehnice şi de specializare la sediile SC Grup IATSA SA Piteşti şi SC Automobile Dacia SA Piteşti, şi mai nou în centrele de instruire BOSCH, ne permit să venim în întâmpinarea clienţilor cu o gamă completă de servicii în scopul întreţinerii şi reparării autoturismelor. Urmare a noii politici a firmei, vă informăm că firma TRIDEX SERVICE SA este reprezentanţă a firmei BOSCH, mai exact suntem BOSCH CAR SERVICE (un nou concept internaţional de service-uri auto pentru automobile al firmei BOSCH –aflat la început în România). Vă informăm că standardul firmei Bosch este unul extrem de ridicat, astfel încât aparatura din dotare şi piesele Bosch oferite spre vânzare sunt de o calitate deosebită. - afla mai mult...